Гербицид Прима

Украина, Киевская область, Киев
Последнее обновление 4 лет назад
ID #8061
QR CODE
1 фото
323.00 ₴
Состояние: Новое
Гербицид Прима
Украина, Киевская область, Киев,
Изменено 4 лет назад

Описание

Переваги гербіциду Пріма.
Ефективний контроль бур’янів, слабочутливих до сульфонілсечовинних гербіцидів (лободи білої, маку, пасльону чорного та інших).
Два різні механізми дії запобігають виникненню резистентності.
Швидке проникнення та швидка дія на бур’яни.
Не має обмежень для наступних культур у сівозміні.

Спектор дії.
Продуктивний в боротьбі з такими бур'янами: лобода біла, підмаренник чіпкий, хвощ, мак, будяк, осот, березка, пастуша сумка, кульбаба, амброзія полинолиста та багато інших. Численні випробування і практичне застосування у всіх грунтово-кліматичних зонах показали, що Прима знищує більше 160 видів бур'янів з ефективністю більше 95%.

Рекомендації щодо застосування.
Уникати застосовувати препарат одразу після заморозків або в очікуванні заморозків у ніч після обробки. Обприскування проводити в момент активного росту бур’янів у фазі від 2 до 8 справжніх листків в однорічних та 6–8 листків (розвинена розетка) у багаторічних дводольних бур’янів.

Не застосовувати препарат на посівах, які перебувають у стресовому стані (наприклад, під час посухи, надмірного зволоження ґрунту, при пошкодженні приморозками, шкідниками, хворобами тощо). Вищу з рекомендованих норм витрати слід застосовувати у разі пізніх стадій розвитку бур’янів, забур’яненості посівів багаторічними бур’янами, зріджених посівів, тривалого періоду з прохолодною погодою.

Препарат сумісний з фунгіцидами, інсектицидами, протидводольними гербіцидами, рідкими азотними добривами та регуляторами росту рослин. Сумісний з грамініцидами на основі ізопротурону й хлортолурону. Несумісний з грамініцидами на основі феноксапропу, клодинафоп–пропаргілу й диклофопу. При використанні бакових сумішей пестицидів слід дотримуватись рекомендацій компанії-виробника щодо сумісності кожного препарату-компонента бакової суміші.

 

Связаться с продавцом

    Seller's picture
    Частное лицо
    Зарегистрирован 23. Nov 2018
    Вы должны войти в систему или зарегистрировать новую учетную запись для того, чтобы связаться с рекламодателем.

    Комментарии

    Вопрос? нужно больше информации? Хотите задать вопрос? Добавить комментарий ... Вы должны войти.
    Задавайте вопросы, связанные с только этого перечисления.
    Комментарии модерируются.
    323.00 ₴

    Инфо продавца

    Seller's picture
    Частное лицо
    Зарегистрирован 23/11/2018

    Местоположение объявления

    Украина, Киевская область, Киев